Loading...
Over ons2020-11-14T11:28:36+00:00

Zeilcentrum Grou Meet & Eat

Gelegen aan het Pikmeer vindt u Zeilcentrum Grou Meet&Eat. Deze horecagelegenheid heeft een uitstekende locatie om de boot aan te meren, de fiets te stallen of de wandeling te onderbreken om te genieten op ons prachtige terras.

Wij zijn een jong en dynamisch team en vinden het ontzettend belangrijk dat u zich als gast direct bij ons thuis voelt. Dankzij dit gastvrije thuiskamer gevoel in combinatie met goed betaalbare kwaliteit van eten en drinken zijn wij laagdrempelig voor onze bestaande en nieuwe gasten!

All day menu!

U kunt bij ons terecht voor heerlijk verse koffie met gebak, tosti’s, wraps, burgers, maar ook voor heerlijke plates of buffetten. Of u geniet van een drankje, een speciaal bier of een goed glas wijn met diverse borrelhapjes.

Wij hanteren één kaart en maken geen onderscheid tussen lunch, diner of borrel. Je bestelt wat je wilt, wanneer je dat wilt!

Een aanrader is het delen van gerechtjes, proeven maar!

Groepsaccommodatie

Onze locatie schikt zich ook uitermate goed voor groepen. De prachtige omgeving samen met onze gastvrije service en heerlijke hapjes zorgen voor een onvergetelijk feest. Wij werken voor groepen met samengestelde menu’s, buffetten of (maaltijd-vullende) hapjes assortimenten. Wij helpen u graag bij het maken van uw keuzes en maken er een feest van om niet meer te vergeten!

Mijn naam is Marleen Kelderman en ik ben sinds 2 april 2015 uitbaatster van Zeilcentrum Grou Meet&Eat. Op mijn 19de ben ik vanuit Duiven naar Leeuwarden verhuisd (Hogere Hotelschool) en ik heb daar volgens bijna 8 jaar gewoond en gewerkt. Na Leeuwarden was het tijd voor iets anders en ben ik naar Amsterdam verhuisd. Een geweldige stad om te werken en wonen en zeer inspirerend en vernieuwend. Een hoop ideeën wat betreft presentatie en inrichting heb ik daar opgedaan.

Na 4 jaar in Amsterdam gewoond te hebben ben ik vanwege de liefde weer verhuisd naar Friesland, naar Grou. Nadat ik hier twee jaar woonde en werkte, kwam Zeilcentrum Grou op mijn pad. Het moest zo zijn! Naast het feit dat ik altijd al een eigen horeca bedrijf wilde runnen, zocht ik ook iets in Grou, om meer binding met het dorp te krijgen. Beide is gelukt!

Inmiddels zitten de eerste jaren erop en heeft het restaurant steeds meer bekendheid gekregen waardoor de verhouding tussen de toeristische bezoeker en de bezoekers uit Grou beter in balans is. We zien met veel plezier vele gasten terugkomen!

Daarnaast is de samenwerking met de verschillende belanghebbenden wat betreft de zeilcentrumfunctie ook erg prettig.

Zowel mijn vriend (Danjel Bergsma eigenaar van ProDome ) en ik werken beide vol plezier en passie in onze bedrijven en het feit dat deze elkaar zo goed aanvullen maakt het nog leuker.

Zo organiseren wij samen Splashtival  en Foodtruckfestival PrikMar tijdens de Skutsjewike. Daarnaast organiseren wij ieder jaar de officiële Unox Nieuwjaarsduik in Grou.

Kortom we zitten niet stil en hopen ook u graag een te zien bij ons in Zeilcentrum Grou Meet&Eat.